• led ogledala

LED OGLEDALO FELIX

Izračunavanje cene led ogledala po Vašim merama

4.000.00 RSD

Visina/Širina moraju biti u granicama 400 - 1500mm

Mora se izabrati boja proizvoda!

ili poručite putem telefona : 065/634-79-75

*Slike su informativnog karaktera. Oblik ogledala zavisi od odabrane dimenzije. Touch senzor i/ili dodatna oprema biraju se u odeljku prekidaci/senzori. Ukoliko niste sigurni pozovite nasu sluzbu prodaje 065/6347975. Naknadne reklamacije nece biti uvazene.


Specifikacija

Dimenzije ogledala:   Širina x Visina ( max 1200 x 1200 mm )
Materijal:   Visoko kristalno staklo – Poreklo iz EU
Debljina ogledala:   4 mm
Debljina pozadine ogledala:   20-30mm
Obrada  ivica ogledala:   Mašinsko brušene i polirane
Osvetljenje:   LED tehnologija
Trajnost LED osvetljenja I energetski razred:   Do 50 000 h / energetski razred A
Snaga osvetljenja:   800 lm/m ; 120 LED/m
Stepen zaštite LED osvetljenja:   IP44 ; *predviđeno za kupatilske uslove
Montažni dodaci:   Da
Garancija:   Da, 2. Godine


Odabir boje LED osvetljenja prema Vašim potrebama
Napredna LED tehnologija omogućava odabir boje osvetljenja prema Vašim potrebama uz uštedu energije. Toplo bela 3000K , Neutralno bela 4000K , Hladno bela 6000K I 3u1 color 3000K-6000K.

3u1 color  - Mogucnost menjanja boje osvetljenja od toplo bele 3000K do hladno bele 6000K. Ogledalo moze memosrisati 3 boje osvetljenja uz mogućnost menjanja inteziteta svetlosti ( Pritiskom I držanjem prsta na unapred definisano mesto )

 


Klasično paljenje – postojeći prekidač
Elektične instalacije predviđene za LED ogledalo spojene su na postojeći prekidač u prostoriji. (Prekidači ispred ulaska u kupatilo ili poseban prekidač unutar kupatila ili neke druge prostorije).


Touch – Senzor dodira
Senzor dodira ugrađuje se u donjem delu ogledala, na sredini. Senzor sadrži ON/OFF funkciju  za paljenje osvetljenja. Mogućnost promene inteziteta svetlosti držanjem prsta na unapred definisianom mestu. Boja touch tastera sa prednje strane je 4000k. Dimezija touch tastera je 20x20mm.

3u1 color  - Mogucnost menjanja boje osvetljenja od toplo bele 3000K do hladno bele 6000K. Ogledalo moze memosrisati 3 boje osvetljenja uz mogućnost menjanja inteziteta svetlosti ( Pritiskom I držanjem prsta na unapred definisano mesto )


LO set – Sat/temperature, grejač I touch za svetlo
Ogledalo sa ugrađenim LO setom sadrži mini dispej koji poseduje rotirajući meni sa satom I temperaturom. Takođe, ogledalo poseduje antifog grejač ( 20x30cm ) koji se aktivira dodirom na naznačeno mesto I touch za paljenje osvetljenja sa mogućnosti promene inteziteta osvetljenja.


Antifog grejač ( Protiv magljenja )
Grejač sprečava zamagljivanje ogledala postepenim zagrevanjem određene površine ( Ne celog ogledala ). Grejač se ugrađuje na ogledala koja u svom sklopu imaju tu opciju. Instalira se na sredini ogledala. Dimenzija folije je 20x30cm ( Mogućnost ugradnje I većeg formata: 30x40cm I 40x60cm – Na upit ).


Bluetooth
Opcija Bluetooth u svom setu sadrži dva zvucnika. Moguće je povezati bilo koji uređaj koji poseduje Blueooth opciju povezivanja. Ovaj mini set možete kombinovati sa touch tasteromom ili sa touch tasterom i antifog folijom. Uz mogućnost biranja boje osvetljenja.


Difuzor
Mogućnost dodatka ALU profila sa difuzorom radi sakrivanja LED dioda i ravnomernije raspodele svetlosti. Cena zavisi od dimezije i oblika ogledala. Na upit.


Bluetooth panel
Ogledalo sa ugrađenim Bluetooth sistemom sadrži centralni panel na kom su prikazane sve opcije ogledala. Ekran konstantno prikazuje vreme I temperature, kao I svako paljnje/gašenje opcija na ogledalu.

  • -Touch za svetlo – Služi za paljenje/gašenje osvetljenja uz opciju promene intezizeta osvetljenja.
  • -Touch za grejač – Služi za paljenje/gašenje grejača.
  • -Touch za Bluetooth – Služi za paljenje Bluetooth funkcije. Mogućnost javljanja dodirom na isto dugme kada je ogledalo povezanom sa telefonom. Gašenje Bluetooth opcije se vrši pritiskom I držanjem ( 3 sekunde ) na označenom mestu.
  • -Touch Set – Kada je Bluetooth opcija na ogledalu upaljena pritiskom opcije set možete kontrolisati jačinu zvučnika ( + I - ), kao I menjati muziku ( + I - ).
  • Detaljno uputstvo.


Preuzimanje I plaćanje
Ogledala se mogu preuzeti u našem izložbenom salonu ( Kontakt ) ili se može poslati brzom poštom, rok dostave 1-2 radna dana ( AKS brza pošta ).Maksimalna veličina za slanje brzom postom: 1000mmx1000mm. Za veće paketa moguće je samo lično preuzimanje. Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja ogledala. Uz ogledalo dobijate račun I garantni list.


Rok izrade ogledala
Rok izrade ogledala 8-12 radnih dana.

 

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!